Select Page

VSI POGOVORI

Uživajte v pogovorih preteklih mesecev
 
Aljosa-Bagola

Gaja Prestor

Oktobrska sogovornica je pevka s sanjskim glasom in ženska, ki ji kljub rosnim 20 letom lahko rečemo diva. Nominirana je bila za fatalno žensko in nastopila tudi na EMI. Svojo medijsko pojavnost izkoriša tudi da ozavešča o normalnosti ženskega telesa in s svojimi besedami mnogim vliva samozavest.

 Delim svojo energijo z ljudmi, ki mislim, da so je vredni.

G. Prestor

Fotografije z oktobrskega

dogodka

knjiga meseca

Normalni ljudje

Sally Rooney se je s knjigo Normalni ljudje zavihtela na lestvico najboljših modernih klasik.

Čudovita a hkrati preprosta intimna pripoved o dveh osebah, ki skozi leta krmarita med družbenimi pritiski, osebnimi krizami in individualnimi pričakovanji, je obenem univerzalna zgodba o razmerjih moči v sodobnem partnerskem odnosu, v kateri se prepozna vsakdo od nas. 

Aljosa-Bagola

Aljoša Bagola

Septembrski sogovornik je izredno priljubljen predavatelj ter eden najbolj priznanih in največkrat nagrajenih slovenskih oglaševalskih kreativnih direktorjev. Govorila sva o odnosih, vzgoji otrok in njihovem odraščanju v sodobnem svetu, stresu in pritisku v službi ter vsakodnevnem življenju.

 Sreča je posledica, ne cilj.”

-A.Bagola

Fotografije s septembrskega dogodka

knjiga meseca

Kako izgoreti

V svoji prvi knjigi nas Aljoša Bagola z besednimi igrami mojstrsko popelje med navdihujoče življenjske zgodbe, svoja spoznanja ter kreativna razmišljanja o tem, kako se učinkovito spoprijeti s podivjanostjo sodobnega sveta ter kljub vsemu v njem najti kanček utehe, pomirjenosti in optimizma.

Slovenci veljamo za izredno priden in marljiv narod, velikokrat na robu izgorelosti, zato verjamem, da se bo marsikdo našel v najinem pogovoru.